JEtaarten in de media, collabs en algemene voorwaarden

JEtaarten in de media

de taarten van JEtaarten zijn opgemerkt door diverse bladen, tv-programma's, kranten en de plaatselijke radio.
Erg leuk om waardering te krijgen voor je werk.

gevulde chocolade met kant handgemaakt JEtaarten Purmerend
Algemene voorwaarden

Bestelling:
Voorkom teleurstellingen en bestel je taart (of catering, of workshop) op tijd!

Het is NIET mogelijk om 1 dag voor de bestelde datum van je taart veranderingen (smaak, grootte, aantal personen) aan te willen passen. Dat kan tot uiterlijk 14 dagen voor de bestelde datum van de taart. 
Voor hightea's, catering, workshops, of kinderfeestjes, babyshowers geldt hetzelfde. Veranderingen uiterlijk 14 dagen voor aanvang.

Elke taart is uniek; Ik heb mijn eigen stijl en maak nooit dezelfde taart. Wil je toch een al bestaande taart, dan is dat eventueel mogelijk in mijn eigen stijl.

De taarten van JEtaarten worden gemaakt van verse producten. Vaak op basis van slagroom, mascarpone, fondant of marsepein, mousses, bavarois, curds ed. Uw bestelling staat altijd gekoeld op u te wachten.

De catering wordt uiteraard gemaakt van verse pure producten, vaak werk ik met eetbare bloemen en streekgebonden producten dat is in mijn geval de Beemster en de Waterlandstreek.

In mijn keuken is Halal en suikervrij mogelijk evenals lactosevrij. Alhoewel ik moet zeggen dat 100% niet haalbaar is. 
Spijtig genoeg kan ik geen 100% glutenvrije/notenvrije producten beloven.

14 dagen voor de leveringsdatum van uw bestelling dient het bedrag op rekening: NL06INGB0006592323, tav JEdesign/JEtaarten te zijn bijgeschreven. 
Is er GEEN betaling gedaan dan vervalt de bestelling!
Afzeggen van een bestelling kan tot 4 weken voor de leverdatum.
Afzeggen van een bestelling tot 2 weken voor leverdatum: 50% retour van het factuurbedrag.
Verder is er geen restitutie mogelijk.
Workshops kunnen niet geannuleerd worden, een vervanger waar je zelf voor moet zorgen is altijd welkom.

JEtaarten is NIET verantwoordelijk voor de wijze waarop je de taart vervoerd of bewaard!
Bij het ophalen van grote stapeltaarten adviseert JEtaarten om NIET alleen te komen! De taarten zijn namelijk nogal zwaar. JEtaarten is NIET verantwoordelijk voor enige schade aan de taart tijdens eigen vervoer. Eventuele kosten voor de herstelwerkzaamheden zullen voor de klant zijn.

Bestellingen binnen Purmerend worden gratis geleverd, buiten Purmerend kan JEtaarten de taart op locatie bezorgen tegen een vergoeding. 
Bezorging door JEtaarten verdient met name bij grote stapeltaarten de voorkeur. De zwaarte van deze taarten worden vaak onderschat evenals een rijstijl met een taart aan boord!
JEtaarten levert en plaatst de taart op jouw locatie. Wanneer het plaatsen op de locatie niet mogelijk is, vervalt de garantie! Indien de klant zelf de taart plaatst of dit door derden gebeurd is de klant verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de taart. Alle eventuele herstelwerkzaamheden aan de taart, zullen voor kosten van de klant zijn. Wanneer de klant de taart zelf haalt en zelf plaatst is de klant zelf verantwoordelijk voor de taart. Nadat JEtaarten de taart geplaatst heeft, mag niemand de taart verplaatsen, gebeurd dit wel dan is JEtaarten NIET verantwoordelijk voor alle eventuele schade aan de taart. Eventuele herstelwerkzaamheden aan de taart zullen voor kosten van de klant komen. 

Voor kinderfeestjes geldt, op 1 groepje kinderen minimaal 1 ouder aanwezig. 

Reclamatie: 
binnen 24 uur van levering van de taart kunnen reclamaties worden ingediend met een foto van de taart waar het om gaat. Reclamaties over de smaak kunnen binnen 24 uur worden ingediend met retour van een stukje taart ter beoordeling.

KVK 61205311
 JEtaarten in collabs en challenges

Om te leren, bij te blijven, en mezelf uit te dagen doe ik vaak mee aan challenges en collaboraties; vaak met andere taartontwerpers uit de hele wereld; het gaat vaak om een actueel onderwerp of juist om een onderwerp in het licht te zetten.


 


Share by: